Webstats4U - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller
Gratis teller 75 jaar afsluitdijk
Home
Informatie en Media Contact:
Persbureau Press4All

Franeker / Friesland
Tel. 06-13164153
www.press4all.nl  
Een Dijk van Een Dijk is een digitaliseringsproject van Johan Pollema en Persbureau Press4All uit Franeker. In het kader van het 75-jarige bestaan van de Afsluitdijk op 28 mei 2007 is besloten om een omvangrijk foto-archief over de bouw van de Afsluitdijk digitaal te ontsluiten.

Press4All is aanspreekpunt voor digitale- print en bewegende media voor het aanleveren het historische materiaal van deze site. Om deze site uit te bouwen tot een historische bron en ook Johan Pollema kans te geven om zijn unieke collectie uit te breiden bestaat er voor kranten, magazines en tijdschriften de mogelijkheid foto's van deze site in hoge kwaliteit en resolutie via email opgestuurd te krijgen. Hiervoor wordt een vergoeding van € 20,- (ex.btw) per stuk gevraagd. Materiaal op deze site mag op generlei wijze op commerciele wijze gebruikt worden ook niet via internet.

Press4All kan ook actuele foto's van de Afsluitdijk maken, die worden in opdracht voor € 35,- per stuk digitaal geleverd. Ook kan Johan Pollema van de Zuricher hengelsportzaak van bijna alle foto's op deze site een mooi souvenier maken dat men als placemat kan gebruikten.


Voor historische memorablia, kaarten en placemats kan men terecht bij
De Zuricher (zand) Bank www.zuricherbank.com
Of neem binnenkort een kijkje nemen in de digitale Dijkshop voor o.a.
De Afsluitdijk op canvas.


Voor nadere informatie bel persbureau Press4All Tel. 06-13164153
(Organisaties kunnen op bovenstaand emailadres hun Afsluitdijkevenement melden en tevens hun persbericht inzenden)
Schilderijen Afsluitdijk
Geschiedenis Afsluitdijk
Fotoboek Arbeiders
Fotoboek Sluizen